Våra eteriska oljor

ETERISKA OLJOR FRÅN DOTERRA

Varför doTerra?

Jag har valt att arbeta med doTERRA helt enkelt för att de är de bästa och renaste oljorna som finns. Det finns ingen eterisk olja som genomgår så många tester för att försäkra sig om att de är helt fria från gifter och andra artificiella produkter. Det finns idag inga standard krav för hur en eterisk olja av terapeutisk kvalitet ska beskrivas, men CPTG Certified Pure Therapeutic Grade är doTERRA´s varumärke för egna högt ställda krav. CPTG representerar doTERRA´s garanti för 100% rena eteriska oljor och att de uppfyller de höga kraven på både renhet, rätt sammansättning och korrekt produkt märkning.

När du väl har upptäckt hur kraftfulla och underbara dessa oljor är kan jag lova dig att du inte kommer vilja byta till något annat märke.

Co-Impact Sourcing

doTERRA tar idag sina oljor från över 40 länder runt om i världen, de samarbetar i ett globalt nätverk av små lokala odlare för att välja växter av rätt kvalitet och som odlas i den mest idealiska miljön och noggrant skördas vid rätt tidpunkt. Det här gör det helt enkelt för att de anser att oljan blir mest kraftfull och näringsrik för oss människor om växten får växa i sin naturliga miljö. Geonom att bara jobba med små lokala odlare och skippa mellanhänder så ser de också till att den lokala befolkningen får jobb och möjlighet att bygga upp sitt samhälle.

doTERRA wellness advocate