Köpa eteriska oljor med 25% rabatt

VILL DU KÖPA DINA ETERISKA OLJOR 25% BILLIGARE?

Få bättre priser på alla wellness produkter

Genom att köpa oljorna direkt genom doTERRA så kan du få dem till samma pris som jag köper dem för, vilket är 25 % billigare än vad du skulle köpa dem för i handeln eller i min webshop.

Jag hjälper dig i såfall att starta upp ett eget konto hos doTERRA, om du har frågor kontakta mig gärna på veronica@louandfriends.se eller 0702278808.

Du kan även göra det själv genom att följa punkterna nedan:

   1. Klicka på denna länk https://www.mydoterra.com/veronicahenrysonstavby/#/
   2. Klicka Gå med och spara uppe till höger
   3. Klicka på Anslut till doTERRA nere till höger på sidan
   4. Välj Europa, Sverige & svenska
   5. Välj Grossist kund för att få samma generösa rabatter som jag har
   6. Skriv in din personliga information
   7. Vid Värvar Id, skriv in Veronicas nummer (5349822)
   8. Klicka Kontrollera ID (Se så att du ser Veronica Henryson Stavby här)
   9. Skapa ditt eget lösenord
   10. Klicka dig vidare till nästa sida
   11. Välj ditt kit bland doTerras alla startkit:
    https://www.louandfriends.se/wp-content/uploads/2019/09/startkit_doTERRA.pdf

    Om du väljer att starta med ett kit så vävs Välkomstpaketet på 20 Euro in. Om du hellre startar med några oljor istället för ett helt kit kan du börja skriva de första bokstäverna i oljans namn, så söker systemet efter rätt olja. Tänk på att du då behöver lägga på välkomstpaketet som kostar 20 Euro för att kunna fortsätta.

   12. Skriv in ditt kortnummer.
   13. När din betalning gått igenom kommer du att få frågan om du vill sätta upp din första LRP Order Loyalty Rewards Program?Frågan du får är: ”Är du redo att börja tjäna gratis produkt poäng genom att inrätta en månatlig order?”Detta är helt frivilligt (absolut inget tvång) men om du är intresserad av affärsmöjligheten så är LRP en förutsättning att tjäna pengar. Om du bara är intresserad av oljorna och att vara kund så är LRPn ett generöst bonussystem där du kan samla poäng som du kan lösa in till gratis oljor och produkter.

Vad händer efter att jag har beställt oljorna ??

Först av allt, varmt välkommen! Ser massa framemot att hjälpa dig sätta igång med oljorna, när din order har gått igenom så kommer jag skicka dig ett bekräftelsemail med ditt ID nummer och instruktioner om hur du kan komma åt ditt doTERRA konto. Jag kommer skicka dig ett välkomstmail med massor av information on hur du kan komma igång, var du kan få hjälp och lära dig mer om oljorna.

doTERRA wellness advocate