Om Oss

LOU & FRIENDS GER DIG EN MODERN MIX AV UNIK INREDNING FRÅN VÄRLDENS ALLA HÖRN

Jag har alltid älskat att resa!

I takt med fler och fler resor som jag gjort runt om i världen och ett stort intresse för andra kulturer har detta företaget vuxit fram till vad det är idag. Jag brinner för att hitta unika och vackra produkter som ger dig och ditt hem din egen personliga och unika stil.

De vackra hamamhanddukar fann vi under en av våra resor till Istanbul och Nordafrika och deras tidlöshet och stil tycker vi passar väl in i vår nordiska stil.

Jag har alltid dragits till vackra tyger och Indien detta fascinerande vackra färgstarka land. Visste att jag ville skapa något med dessa vackra tyger men med en enkel modern design. Lätta och användbara plagg som inte följer något mode utan något som du kan ha glädje av år efter år. Utav detta föddes våra kimonos, som nu är en av våra mest omtyckta produkter.

För oss är det väldigt viktigt att våra produkter produceras på ett etiskt och hållbart sätt som gynnar lokalbefolkningen i respektive land.

Läs här om våra hamamhanddukar och tryck här för att se den senaste inredningen i vår webshop!

Om du är butik och vill bli en av alla våra återförsäljare av hamamhanddukar tex så gå till vår sida för återförsäljare.

Comments (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*